Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
İndirim Günleri’nde ParamKart Rekor Kırdı
İçindekiler
Galaxy Z Fold3, akıllı telefonun hem tablete hem de bilgisayara dönüşebileceğini gösteren bir cihaz olarak dikkatleri üzerine çekiyor. İşte teknolojinin günümüzde geldiği ilerlemeyi gözler önüne seren Galaxy Z Fold3’teki 10 özellik.
Mobil üretkenlikte yeni bir dünyanın kapılarını aralayan katlanabilir cihazlar, kullanıcılara işlerini yapabilmeleri için daha fazla esneklik ve alan sunuyor. Galaxy Z Fold3 bir telefon olmanın ötesine geçerek ofiste, evde ve işle ev arasında her yerde birden çok görevi kolay ve sorunsuz olarak gerçekleştirerek farkını ortaya koyuyor.
Eğer yeni bir akıllı telefon arayışı içindeyseniz Galaxy Z Fold3‘ün bu 10 özelliğine bakarak kararınızı verebilirsiniz:
Birkaç dokunuşla basit işleri halletmenizi sağlayan şık bir akıllı telefon olarak öne çıkan Galaxy Z Fold3, açıldığında yatay modda 7,6 inç ve 120 Hz’lik ekranıyla okuma, yaratıcılık, odaklanma gibi alanlarda tüm imkânları sunan geniş bir çalışma alanına dönüşüyor.
Kullanıcılar, dünyanın ilk ekran altı kamerası sayesinde uçtan uca, kesintisiz bir ekran alanından da faydalanabiliyor.
Çoklu görevlerin üstesinden gelmek için geliştirilen Galaxy Z Fold3’ün kullanıcı arayüzü, aynı anda üç ayrı pencereyi açık tutarak kullanıcıların tek ekranda aynı anda 3 uygulamayı kullanabilmelerini sağlıyor.
Katlanabilir cihazlara göre optimize edilen uygulamalar sayesinde de kullanıcı deneyimi daha da sadeleşiyor. Galaxy Z Fold3’ün Çoklu Aktif Pencere özelliği sayesinde kullanıcıların uygulamalar arasında geçiş yapmasına da gerek kalmıyor.
Bu sayede kullanıcılar bir yandan mesajlarını kontrol ederken bir yandan video görüşmeleri yapabiliyor ya da hesap makinesi kullanırken bir Excel belgesini gözden geçirebiliyor.
Tablet modundayken ekranın sağ tarafında bulunan Edge paneli, en çok kullanılan uygulamalara hızlı erişim sağlayan bir ana sayfa işlevi görüyor.
Kolaylıkla kişiselleştirilebilen bu araç çubuğu ile Çoklu Aktif Pencere’de birlikte sıkça kullanılan uygulamalar gruplanarak kaydedilebiliyor ve daha sonra kişiselleştiren bu çoklu görev grubu tek dokunuşla başlatılabiliyor.
Kullanıcılar, Sürükle ve Bırak özelliği sayesinde Samsung Galaxy Z Fold3‘ü çok daha verimli bir şekilde kullanabiliyor.
Görüntüler ve metinler; e-postalar, belgeler ve sunumlar arasında tek bir hareketle zaman kaybetmeden taşınabiliyor.
Örneğin, kullanıcılar bir e-postadan PowerPoint sunumuna resim sürükleyebiliyor veya kopyalayıp yapıştırmaya gerek kalmadan Word’den bir paragrafı bir mesaja sürükleyip bırakabiliyor.
Galaxy Z Fold3’ün işlemci gücünün de desteğiyle S Pen, adeta kâğıt üzerinde gerçek bir kalemle yazı yazma deneyimi sunuyor.
Kullanıcılar cihazlarını açıp masanın üzerine yerleştirdiğinde, Çoklu Aktif Pencere özelliğiyle bir yandan görüntülü konuşma yaparken bir yandan Samsung Notes uygulamasında not alabiliyor.
Galaxy Z Fold3 için S Pen, ekran üzerindeki baskıyı azaltan yaylanabilir ve yumuşak kalem ucuyla 4.096 farklı basınç seviyesini algılayarak gecikme olmadan kullanıcının istediği gibi yazmasını sağlıyor.
Galaxy Z Fold3 açık hale getirildiğinde dik durabiliyor, kullanıcılar böylece görüntülü arama sırasında cihazı masanın üzerine koyup eller serbest sohbet edebiliyor.
Esnek Mod ile görüntülü konuşma, işi gereği hareket halinde olması gerekenler için büyük bir avantaj sunuyor. Havaalanında, otel lobisinde veya bir kafede, uzaktan yüz yüze toplantılar için bir zemin üzerinde dik durabilen cihaz, görüşme sırasında not almaya ya da iki uygulamayı aynı anda görüntülemeye de imkan veriyor.
Galaxy Z Fold3‘ün parlak ana ekranı ve çoklu kamera lensi sayesinde fotoğraf çekmek artık hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor.
Kullanıcılar Görüntü Yakalama özelliğini kullanarak çekimleri gerçek zamanlı olarak karşılaştırabiliyor. Üç kamerayı çekilecek görüntüye odaklayan Görüntü Yakalama, yeni açıları karşılaştırmak ve daha iyi ışık yakalamak için yeni çekilen fotoğrafları incelemeye olanak veriyor.
Çekilen görüntünün çift kamera görüntüsünün sağlanması da cihazın iki ekranını kullanan bir diğer benzersiz özellik olarak öne çıkıyor.
Cihaz açık durumdayken, fotoğraf çeken kişi görüntüye kendi ekranından bakarken fotoğrafı çekilen kişi de diğer ekranda kendisini görebiliyor.
Galaxy Z Fold3 aynı anda hem bir telefon hem tablet hem de bilgisayar olarak işlev görüyor. Bilgisayar özelliği, Galaxy mobil cihazını bir masaüstü bilgisayar deneyimine genişleten Samsung DeX ile destekleniyor. Kullanıcılar DeX sayesinde bir monitöre bağlanabiliyor, tüm mobil uygulamalarına TV’lerin büyük ekranından erişebiliyor.
DeX’i Samsung TV’lerin yanı sıra herhangi bir Miracast özellikli akıllı televizyon ya da Samsung‘un yeni Akıllı Monitöründe de kablosuz olarak çalıştırabiliyor. Galaxy Z Fold3 ayrıca bir klavye ve fare gibi de kullanılabiliyor.
Günümüz iş dünyasının hızına da ayak uyduran Galaxy Z Fold3, hem Sub-6 hem de mmWave spektrum bantlarında çalışabilen 5G bağlantısını kullanıyor.
Böylece kullanıcılar neredeyse hiç takılma yaşamadan görüntülü konuşma yapabiliyor, saniyeler içinde dosya indirebiliyor.
Galaxy Z Fold3, gün boyu yeten pil gücü ve 25W Süper Hızlı Şarj özelliği sayesinde de, kullanıcıların şarj cihazından uzaklaşıp istedikleri yerde istedikleri hızla çalışabilmelerini sağlıyor.
Samsung’un çipten başlayarak cihazın tamamına entegre, savunma sınıfı Knox güvenlik ve Knox Vault güvenlik çözümleri de Galaxy Z Fold3’te yerleşik olarak bulunuyor.
Yüz tanıma ve parmak izi tarama gibi biyometrik güvenlik seçenekleri cihazın hem kolay hem de güvenli bir şekilde açılmasını sağlıyor.
Galaxy Z Fold3’te ayrıca kişisel uygulamaların ve içeriğin aktarılabileceği bir Güvenli Klasör de bulunuyor.